Fira födelsedagen i Paris

Alla födelsedagar förtjänat att firas på ett fint sätt. Kanske har ni själva, eller någon ni känner, en uppkommande födelsedag som förtjänat att firas lite extra mycket? Kanske fyller någon 18, 20 eller 50, och vill slå på stort med en rolig resa? Då har vi ett fantastiskt förslag åt er – spana in paketresor Paris! Då ingår både flyg, transport och boende och ni kommer garanterat att hitta mängder av spännande saker att hitta på under resans gång.

Upplev kärlekens stad

Paris är en otrolig stad som har så mycket att erbjuda, speciellt för de som är där för att fira. Oavsett om man åker med vänner, partner eller familj kan man hitta mängder av  god mat, shopping, otroliga sevärdheter och mängder av härliga aktiviteter som passar bra för alla typer av sällskap. Om man vill slå på stort kan man dessutom hyra lägenhet Paris och upptäcka staden under en längre tid, kanske en månad, perfekt för den som fyller jämnt och vill hitta på något riktigt roligt under sin födelsedag.

Boka en resa för hela familjen

Det finns mängder av billiga resor till Paris att boka nu när pandemin är över. Det är dessutom en stad som är vacker att besöka oavsett vilken tid på året det är. Man kan se otroligt vackra byggnaden, äta fantastisk mat, besöka sevärdheter och hitta på massvis av roliga aktiviteter. För de som vill stanna kvar under några veckors tid finns även möjligheten att besöka andra delar av Frankrike i samma veva. Kanske hyr ni cyklar och cyklar längst de små byarna vid kusten, eller åker upp i bergen och njuter av den vackra utsikten? Möjligheterna är många och det är ett helt perfekt resmål att ta del av – speciellt om man åker dit för att fira en födelsedag.

Glöm inte!
När du är ute och reser så är du ofta ute i solen mer än vanligt. Generellt bör du ha solskydd året runt, men vi vet att många är dåliga på det. Därför vill vi påminna att trots att Paris inte är en stad på en exotisk ö, så kan solen faktiskt ta rätt ordentligt redan där. Smörj in dig med solskydd på morgonen och fyll gärna på under dagen, så undviker du att bränna dig. Det är ju så tråkigt! Exuviance har flera trevliga solskydd som inte känns kladdiga på huden.