Vilken är din favoritsmak i BLCK´s nya smaksortiment?

Som du kanske har förstått så är tobaksfritt snus här för att stanna i våra snuskylar runtom i landet i alla våra butiker.
Många vanesnusare har inte ännu prövat och har inte skaffat sig någon uppfattning om vad det handlar om ännu.

Smaken av tobak är en ”aquired taste” där man antingen gillar det eller ej, många snusare har tvingat sig att gilla tobakssmaken medan andra föredrar den.
Anledningen varför tobaksfritt snus har blivit så pass populärt är att det har en mild smakprofil som möjliggör lite mer annorlunda och ovanliga smaker. Öppnar man en snusburk med tobaksfritt snus så möts man av en fräsch doft och kritvita prillor.

Dom flesta tillverkare av nikotinpåsar som det heter håller sig till några klassiska smaker som BLCK Cold mint som smakar mint som kyler ner munnen och håller den fräsch. Samtidigt så finns det lite roliga och annorlunda smaker som BLCK Watermelon där smaken av vattenmelon inte hade gett sig till känna om smaken av tobak hade varit närvarande.

Fördelar med nikotinpåsar är fler där man till exempel slipper den kraftiga missfärgningen av tänderna som tobak orsakar.
BLCK Blueberry färgar inte av sig på dina tänder för den delen så man behöver inte vara orolig för detta.

Varför många föredrar tobaksfritt snus är enkelt, man kan variera smakerna efter eget tycke och kan anpassa sig efter tiden på dygnet. På morgonen så vill man kanske ha något milt med en lägre nikotinhalt och på lunchen vill man ha något med mer klös i.

Det finns tillverkare som gör snus som är extremt stark i nikotinstyrkan så en prilla motsvarar över sex stycken normalstarka prillor så man bör vara uppmärksam så man inte köper en stark snus av misstag och får en chock. På andra sidan av skalan så finns det även svagare snus för dom som vill sänka sin användning av nikotin av någon anledning.