Snus som passar får dig att längta till julen.

Älskar du julen lika mycket som jag så finns det olika smaker på snus som kommer ge dig den rätta känslan. Tobaksfritt snus är spännande eftersom det hela tiden dyker upp nya spännande smaker. Här har du mina bästa förslag på spännande smaker som lockar fram tankarna om julen.

SNÖ Cinnamon

Här har du ett helt underbart snusmärke som tänker på miljön samtidigt som d0m skapar spännande smaker. Deras förpackningar är av återvinningsbart papper och passar faktiskt väldigt bra i fickan. Här har du en härlig smak av kanel som får tankarna mot nybakta kanelbullar.

Pose Wintergreen

Här har du något helt annorlunda. Vad sägs om ett snus som är tuggummibaserat?. Här ska du tugga lite försiktigt för att aktivera smakerna för att sedan parkera det under läppen.
Du kan när som helst ta ner och tugga för att få mer smak. Detta är den enda tobaksfria snusen på marknaden idag vad jag vet som man får tugga på. Smaken är väldigt speciell och påminner om polkagrisar och jenka. En riktigt julig smak om man frågar mig.

XQS Pipe Candy

Här har vi ett snus som är för den som älskar godis. Smakar söt kola men inte så stark smak så att det tar över. Man får slicka lite försiktigt på den för att fukta upp så smaken kommer ut mer.
Slickar du inte på den så rinner den inte och är väldigt bekväm att ha under läppen längre stunder.