Vilken skurmaskin passar mitt företag?

Butiker och andra företag som har mycket rörelse i sina lokaler behöver ofta bra Skurmaskiner. Det finns mindre skurmaskiner som man kommer åt med i trånga utrymmen och lite större som man kan åka på.

Cleanfix RA 431

Detta är en maskin som är anpassad för ytor som behöver skuras lite hårdare.
Skurtrycket ligger på 54kg och rengör optimalt. Stora och robusta hjul som minimerar vibrationer helt och hållet. Maskinen drivs fram av borstens rotation.

Nilfisk SC500

En skurmaskin som är konstruerad för att minska kostnader och samtidigt vara användarvänlig. Låg förbrukning av vatten och rengöringsmedel.
Hastigheten på maskinen reglerar automatiskt vatten och rengöringsmedlet så produktiviteten alltid ligger på topp. Maskinen är så pass tystgående att man kan använda den mitt på dagen utan att störa verksamheten.

Nilfisk SC6000

Här har du det senaste inom skurmaskiner och det lyxigaste som går att få.
Maskinen är billig och äga och håller kostnaderna nere.
Effektiv för stora ytor som man vill ha rent snabbt. Konstruerad för att kunna köras i flera timmar. Effektiv rengöring med få driftstopp. Doserar vatten och rengöringsmedel optimalt utan att slösa på resurserna. Klarar av kontinuerlig körning hela arbetsdagar och är mycket lätt att underhålla.