För alla som vill slipa golven hemma

Det är härligt att renovera om man har en bostadsrätt eller en villa. Det ger en bra känsla att få till ett helt nytt utseende på hemmet. Många som planerar att renovera funderar länge och noga på om de ska göra jobbat själv, eller om det är bättre att anlita någon firma. För alla som inte själva är proffs, så är det senare alternativet i 99 fall av 100 att föredra. Detta gäller inte minst golvslipning. Planerar du att få till en golvslipning Stockholm, så ska du absolut försöka att hitta ett bra företag som kan hjälpa dig med detta. Det finns dock en del att tänka på när du anlitar en renoveringsfirma för slipning eller läggning av tex fiskbensparkett. Vi går igenom det viktigaste nedan!

Hitta en firma med kvalitet

Du vill naturligtvis ha ett företag som gör ett bra jobb om du behöver golvslipning Stockholm för dina furugolv. Hur känner du igen ett sådant företag? Det finns en rad punkter att hålla reda på.

Kundbemötande

Hur kommunicerar företaget med potentiella kunder? Är kommunikationen rak och tydlig? Får du ett intryck av att de enbart är intresserade av att sälja? Dessutom är det viktigt att vara aktsam på om de lyssnar på dig. Om du vet exakt vad du vill ha, och företaget på ett ihärdigt sätt försöker att sälja på dig mer, så är det förstås inte ett bra tecken.

Professionalitet

Kundbemötande är viktigt, men det får dock inte gå ut över personalens auktoritet vad gäller specialkompetens. Har du hittat en firma för golvslipning Lidingö, så bör den ha anställda som kan berätta för dig vad som är möjligt och inte. Du vill förstås inte presentera en idé, och få något helt annat i slutändan. Då är det bättre att företaget meddelar att din plan behöver korrigeras något.

Hitta det bästa priset

Förutom kvalitet vill de flesta kunder som beställer golvslipning Stockholm ha ett pris som är så billigt som möjligt. Hur hittar du det bästa priset? Det viktigaste är förstås att jämföra olika företag. På så vis kan du vara säker på att hitta det som erbjuder den bästa produkten för den mest prisvärda kostnaden.

ROT-avdraget

När du anlitar ett företag för Golvläggning bromma kan du i de allra flesta fall även utnyttja ROT-avdraget. Detta är ett skatteavdrag som gör att kostnaden kan sjunka riktigt rejält för den här typen av tjänster. Du kan dra av upp till 50 000 kronor per år med hjälp av ROT-avdraget. Fråga därför firman om deras tjänster inkluderar denna möjlighet.

Be om en offert

Det är också viktigt att företaget kan erbjuda en förutsättningslös offert. Då kommer en anställd i de flesta fall att komma hem till dig, se över vad som behöver göras, och ge dig ett förslag på en kostnad för jobbet. Därefter kan du själv avgöra om du vill anta anbudet eller inte. Är priset okej, så kan du överväga att anlita firman. Annars kanske du vill låta ytterligare ett företag göra en offert.

Kundrecensioner

För att hitta ett företag med alla de kvaliteter som listats ovan, är det en bra idé att läsa många kundrecensioner. Dessa är skrivna av folk som har anlitat firmor exempelvis för golvslipning Täby, och på så vis kan du få hjälp på traven i din jakt på det bästa företaget. Efter att du har fått dina golv slipade, så är det dags för dig att skriva en recension! Är du nöjd, så hjälper du på så vis företaget och potentiella kunder att skapa framtida samarbeten. Är du missnöjd, så kan du varna andra för att göra samma misstag som du. På så vis hjälper du till att skapa en rättvis marknad med legitima aktörer för golvslipning eller vitlasera golv.