Vampyrmetoden för ungdomligare hud

Har du hört talas om vampyrmetoden? Kanske har du redan stenkoll på vad det är, eller så har du aldrig hört talas om det innan. Metoden går även under namnet PRP-behandling (Platelet Rich Plasma). Det här är en ansiktsbehandling som görs på klinik där metoden går ut på att utvinna din plasma från ett blodprov och för att sedan injicera plasman i ansiktet (eller på någon annan plats på kroppen beroende på var du vill se effekt).

Med en PRP behandling används kroppens egen läkande kraft för att på naturlig väg förbättra hudens struktur. I metoden används ens egna tillväxtfaktorer i blodet och deras läkande egenskaper. Behandlingen stimulerar huden för att skapa nybildning av kollagen och för att öka blodtillförseln till det utvalda området. Resultatet blir en hud full av lyster och spänst, förbättrad struktur och utjämning av rynkor. PRP kan användas för olika ändamål beroende på vilket resultat du är ute efter. Några av de vanligaste användningsområden är:

Med åren försämras hudens förmåga att bevara fukt, fyllighet och elasticitet, vilket händer alla ju högre upp i åldern man kommer. Den åldrande huden får brist på kollagen och hyaluronsyra, men med just PRP kan balansen återställas utifrån din egen hud förutsättningar.

Behandlingen stimulerar cellerna i kroppen och återskapar vävnader, som en ”nybildning”. Detta är den perfekta behandlingen om du vill få riktigt mycket glow. Väljer du att göra behandlingen för att stimulerar celler vid basen av håret blir resultatet istället ökad vitalitet, mer färg och ljusstyrkan på ditt hår förbättras.

Efter en utförd behandling kommer resultatet gradvis förbättras över tid och tack vare dess långa hållbarhet är det en väldigt värd behandling. Det här är alltså inte metoden för dig som vill ha en ”quick fix” utan för dig som vill få hållbara och långvariga resultat som varar över tid, en långtidsinvestering helt enkelt.